SIEMPRE HAY UNA RAZÓN PARA VIVIR

IV APLEC DIOCESÀ DELS MALATS

Aquest dissabte, dia 16 de maig, una vintena llarga de persones de la nostra parròquia han participat en el IV Aplec Diocesà dels Malalts al Santuari de la Salut de Sabadell, en la vigília de diumenge VI de Pasqua en que se celebra la Pasqua del Malalt. Recordem que a St. Cristòfor, a més a més, celebrarem el “dia del malalt”, com ja es tradició, el primer diumenge de juny.

Aquest any el lema és: “Creure, viure i celebrar l ’Eucaristia”. Com ens diu Mn. Alfons Gea, delegat episcopal de Pastoral de la Salut del Bisbat de Terrassa, “L’Eucaristia és el sagrament que celebrem més sovint. Celebrada per una comunitat que recorda els malalts, es preocupa per la seva salut, prega per ells i sentint-se enviada, els fa participar de la Comunió, és signe eficaç de la fe, l’esperança i l’ amor que guareixen” .

El Papa Benet XVI, recollint les proposicions sinodals dels bisbes a l’exhortació apostòlica “El Sagrament de la Caritat”, de l’any 2007, afirma que cal que els germans i germanes nostres malalts “puguin rebre amb freqüència la Comunió Sagramental...” .

Com ja sabeu, la parròquia compte amb un Equip de Pastoral de la Salut, format per voluntaris que porten la comunió a una vintena de malalts del barri. Ens agradaria ser més voluntaris i poder arribar a més persones. Si algú li interessa afegir-s’hi, serà molt benvingut.