SIEMPRE HAY UNA RAZÓN PARA VIVIR

L’EQUIP DE PASTORAL DE LA SALUT

A la campanya del malat del 2003 es deia: "l'Església, -és a dir, nosaltres- està cridada a fer un servei inapreciable a la salut dels individus i de la societat. Compte, per això, amb recursos que són font de salut: la persona, el missatge i la presència saludable de Jesús; la força vivificant de l'Esperit; La Paraula que il·lumina i dóna sentit; l'oració i els sagraments que obren a l'experiència sanant de l'encontre amb Déu; les seves comunitats que són lloc d'encontre de sans i malalts, i àmbit de llibertat i solidaritat; ... I tots els seus fidels que viuen els valors saludables de l'Evangeli".

Persona entre les persones, cristià entre els cristians, el malalt és convidat com ho és el sa a participar en el sopar del Senyor, l'Eucaristia.

L'equip de pastoral de salut de Sant Cristòfor, que actualment està integrat per set persones, procura fer realitat aquestes paraules, visitant els malalts i portant-los el cos de Crist, consagrat a l'Eucaristia dominical. Justament per això, cada diumenge posem dins d'unes "capsetes", anomenades pixis, que hi ha sobre l'altar, les formes consagrades que rebran devotament els malalts que visitem: una quinzena, regularment.

Els membres de l'Equip ens trobem una vegada al mes per formar-nos, pregar i compartir les vivències. També preparem cada any el dia del malalt i participem dels aplecs de la salut arxiprestal i diocesà.

Si algú se sent motivat per incorporar-se al grup, serà molt ben vingut. Només cal que parli amb el rector o algú de l'equip per posar fil a l'agulla. I sobre tot, si sabeu d'alguna persona que vol ser visitada i rebre la comunió, també us agrairem que ens ho feu saber.

Mn. Joan Làzaro Padrós